Szállítási feltételek

Házhoz szállítási információk, személyes átvétel

Az ACCELL Hunland Kft. a webáruház megrendeléseit futárszolgálat bevonásával teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az ACCELL Hunland Kft. az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheli.

A webáruházban vásárolt kerékpárokat a megrendelő összeszerelve kapja meg. A kerékpárt a következő formában szállítjuk: a kormányt elfordítjuk és a pedálokat kiszereljük. Elektromos kerékpárok esetében a vezérlő órát is külön, felszerelés nélkül szállítjuk.

Az ACCELL Hunland Kft.-t a tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

A házhoz szállítás összege szállítási területenként eltérő. Amennyiben a megrendelő a szállítási díjjal nem ért egyet, a rendelési folyamatot  megszakíthatja vagy áttérhet más átvételi módra.

Személyes átvételi lehetőségre is van mód a megrendeléskor megjelölt partnerüzletben. Személyes átvétel esetén is szükséges az online, webáruházunkban leadott megrendelés. Személyes átvétel esetén szállítási díjat számítunk fel.  A díj a rendelési folyamat során a rendelés véglegesítése előtt lesz kalkulálva, amely el nem fogadása esetén a rendelési folyamat megszakítható, a rendeléstől következmények nélkül el lehet állni.